dissabte, 18 d’octubre del 2008

Som notícia

El Congrès del PSC de Lleida vota a favor l'informe de gestió

Cunillera insta Macias a veure el què Zapatero ha fet per Lleida


Amb una única abstenció i la resta de vots a favor, els militants de Lleida del PSC han aprovat l'informe de gestió del partit dels darrers quatre anys. La vicepresidenta del congrès i diputada del PSC per Lleida, Teresa Cunillera, ha explicat que aquesta votació favorable demostra la bona gestió del partit que, en els darrers anys, ha incrementat de forma important la seva presència en tot el territori lleidatà. Cunillera ha afegit que el resultat demostra que s'ha escoltat a la militància.




D'altra banda, Teresa Cunillera també ha contestat a les acusacions fetes aquest divendres pel diputat de Convergència i Unió, Pere Macias, que va manifestar que Cunillera era poc patriota per no sumar-se a l'oposició de CiU a uns pressupostos generals de l'estat que consideren insuficients. Cunillera ha dit que demanar responsabilitat als socialistes amb Lleida, és no tenir en compte el que ha fet l'actual govern de Zapatero per Lleida.



El congrès del PSC que se celebra avui a Lleida es clausurarà aquest vespre amb la presència del president de la Generalitat, José Montilla.